Sprekerscoach

Met een 4-jarige HBO opleiding tot acteur/regisseur, een 1e graads lesbevoegdheid, ervaring van ruim 2500 optredens met zijn theatergroep(en), meer dan 600 lezingen over vele onderwerpen, en de analyse van honderden sprekers, heeft Johan van Genechten een enorme expertise opgebouwd.

  • Wat zijn de basistechnieken voor spreken in het openbaar?
  • Hoe communiceer je een boodschap?
  • Hoe bouw je een spanningsboog op in je betoog?
  • Wat wil jij uitstralen?
  • Waar zit jouw “spreekkracht”?

Johan van Genechten is coach, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die moeten spreken “in het openbaar”. Aangezien iedereen zijn eigen valkuilen, maar zeker ook eigen kwaliteiten heeft, begeleidt hij de spreker bij voorkeur persoonlijk.
Naast de technische aspecten bij het spreken, wordt ook met name aandacht besteed aan de persoonlijke en mentale kant van de communicatieoverdracht, waardoor de boodschap op meerdere niveaus overkomt.

 

Presentatiecoach

Niet alleen speeches, maar ook presentaties in bredere zin worden door Johan van Genechten begeleid. Vanuit zijn opleiding tot regisseur, en bovenal vanuit zijn ervaring bij vele optredens, wordt hij veelvuldig gevraagd door artiesten, musici en theatergroepen om hen te coachen op uitstraling van hun act en/of hun persoonlijkheid.

 

Wat wil jij vertellen met je speech, je lied of andere presentatie? En hoe kun je dat het beste overbrengen op de toehoorders? Een zoektocht die techniek en innerlijke kracht samenbrengt.

 

PRESENTEER (MET) JEZELF !!

 

Johan van Genechten is als gastdocent presentatievaardigheden verbonden aan Saxion Hogeschool Enschede afdeling Creatieve Technologie.