Profiel

Communicatie is belangrijk: u wilt graag uw boodschap overbrengen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap goed overkomt? Dat uw bijeenkomst lekker ontspannen verloopt? Communicatief Entertainment helpt u hierbij.

 

Drijvende kracht achter Communicatief Entertainment is Johan van Genechten. Hij studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als eerstegraads dramadocent. Hij leerde creativiteit in te zetten om mensen beter en met meer plezier te laten leren. Een competentie die hij vervolmaakte tijdens meer dan 2500 optredens en ruim 600 lezingen die hij al verzorgde voor bedrijven en organisaties.

 

Met ruim 20 jaar ervaring is Johan van Genechten als geen ander in staat inhoudelijk bij te dragen aan congressen, symposia en events. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij bovendien als dagvoorzitter of moderator het verschil te maken en uw publiek te boeien en te inspireren.

 

Middels personal coaching helpt hij sprekers, zangers en theaterpersoonlijkheden individueel om hun presentatiekracht/uitstraling en hun boodschap te versterken.

 

Zijn optredens geven een verrassende meerwaarde aan een evenement. Iedere opdracht wordt door Communicatief Entertainment als unieke uitdaging beschouwd en is dan ook altijd maatwerk.

 

Dit kan betekenen dat er, samen met u, gekozen wordt voor een creatie die zich in het verleden bewezen heeft . Voorbeelden van zulke inspirerende creaties vind u op de pagina: Lezingen
Maar Communicatief Entertainment kan ook desgewenst een eenmalig karakter voor een specifieke bijeenkomst ontwikkelen. Specifiek toegespitst op uw wensen of uw bedrijfssituatie.

 

  mogelijkheden o.a.  
  • Dagvoorzitter/moderator
  • Personal Coaching/Persoonlijke Presentatie techniek
  • Interactieve Presentaties “de Rol van je Leven”, en:
    “Uurtje Verschil maken “ (totaalprogramma incl muziek, Geluid & pianist in overleg)
  • Lezingen op maat

Neem voor alle mogelijkheden contact op.