Presentaties

Door de jarenlange ervaring bij bedrijven heeft Communicatief Entertainment een keur aan beproefde methodes beschikbaar om een programma te presenteren. Of het nu gaat om een algemene taak als dagvoorzitter, een luchtige taak als presentator, of een inhoudelijk toegesneden programma.
Communicatief Entertainment kan het programma in goede banen leiden. Immers, een goede rode draad is de kracht van elke bijeenkomst.
Presentaties op luchtige, relativerende wijze kunnen verzorgd worden door onder andere De Verschilmaker of door het karakter Zjos, dat zorgt dat communicatie en entertainment samen komen.

 

  Speciaal ontwikkelde programma’s zijn o.a.  

 

de Rol van je Leven”: interactieve workshops.

 

Uurtje Verschil Maken”: In een theatrale setting gaat de Verschilmaker (met zijn pianist) met u op zoek naar waar u het verschil in maakt, of kunt maken.

 

"Bij Zjos op de bank": een unieke combinatie van humor en inhoud.

 

 

Voor iedereen die speeches beu is en wanneer uiteenzettingen van een nieuwe aanpak niet wéér mogen verzanden in oeverloos ge..., is "Bij Zjos op de bank" de oplossing! Met zijn doortastendheid en Vlaamse rust weet hij iedereen de meest onverwachte uitspraken te ontlokken. In plaats van één voor één te speechen, nemen de sprekers plaats op de bank bij Zjos en zetten daar, tijdens een gezellig gesprek op ontspannen wijze, hun boodschap uiteen.

 

Met zijn inhoudelijke en toch luchtige interviews weet Johan van Genechten perfect communicatie en entertainment te combineren. Door zijn jarenlange ervaring wordt hij veelvuldig gevraagd als dagvoorzitter of presentator van een congres of symposium.