De Verschilmaker

Wie of wat maakt het verschil? Op luchtige en inspirerende wijze laat  DE VERSCHILMAKER©  het elk gezelschap zelf beleven. Zijn lezingen en presentaties zijn leerzaam, speels, interactief en op verzoek muzikaal: out of the box in optima forma!

 

Met  DE VERSCHILMAKER©  haalt u een motivator en inspirator pur sang in huis. Samen met zijn vaste pianist zorgt hij desgewenst ook voor een aangename muzikale verpakking van uw thema en inspiratie in de vorm van teksten en liedjes.

 

Naast dagvoorzitter en moderator heeft De Verschilmaker een aantal interactieve presentaties waarbij hij mensen uitdaagt tot meer werkplezier. Aansprekende presentaties/workshops zijn onder andere “Passie & Plezier” en “Werk met Zin”.
Ook heeft  DE VERSCHILMAKER©  een interactieve show genaamd “Uurtje Verschil maken” waarin hij samen met u op zoek gaat naar waar u het verschil in maakt of kunt maken.

 

Als dagvoorzitter kan hij desgewenst een korte conference maken als relativerende evaluatie, of schrijft hij liedjes over uw thema of bedrijf, die hij (live begeleid door een pianist) tijdens de bijeenkomst op zorgvuldig gekozen momenten ten gehore brengt.
Één ding is zeker: hij maakt als rode draad het verschil bij elke bijeenkomst
ZIE WWW.DEVERSCHILMAKER.NL